Companies

Arete Group Engineering

Arete Group Mühendislik işletmenizdeki gemilerinizin tüm ihtiyaç ve sorunlarınızdaki çözüm ortağınız olarak yanınızdayız.

CONTACT INFO

Phone: +90 533 718 22 96
Fax : +90 533 718 22 96
Email: [javascript protected email address]
Website: aretegroup.com.tr
Arete Group Mühendislik
Address : Rauf Orbay Caddesi
  İstanbul
Postal Code : 34944
Država : Turkey

COMPANY DESCRIPTION

ARETE GROUP MÜHENDİSLİKolarak tüm deniz taşıtlarında yeni inşa ve onarım faaliyetlerinde hizmet vermekte olan şirketimiz, 20 yılı aşan sivil ve askeri gemi tecrübesi olan personelleri ile kaliteli, hızlı ekonomik çözüm üretebilen alt yapısıyla Tuzla tersaneler bölgesinde gerek yurt içi gerekse yurtdışı siparişlere gemi donatım, gemi yapım, tekne yapım, yedek parça, ekipman ve endüstriyel çelik yapılar, borulama konusunda hizmet vermektedir.

Şirketimiz müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı anlayışı kendisine ilke edinmiş olup, planlama safhalarına verdiği önemle zaman ve kalite beklentilerinde müşteri isteklerine en uygun çözümleri üretme konusunda son derece tecrübelidir. Üretim, tamir ve bakım esnasında süreçlerin kontrolü en üst düzeyde yapılmakta olup, her adımda müşteri denetimine açık imalat ve montaj yapılmaktadır.

Şirketimiz tüm üretim süreçlerinde üretimi yapılan ürünlerin bağlı bulunduğu klas notasyonlarına uygun olarak çalışma yapmaktadır.