Companies

HEMY MARİN DENİZCİLİK. TURZ. VE TİC. LTD. ŞTİ.

HEMY GROUP Pruvanız Neta Olsun!

CONTACT INFO

Phone: +90 216 395 15 10
Fax : +90 216 395 15 10
Email: [javascript protected email address]
Website: www.hemymarin.com
HEMY MARİN DENİZCİLİK. TURZ. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Address : Şinasi Dural Caddesi 12
  İstanbul
Postal Code : 34944
מדינה : Turkey

COMPANY DESCRIPTION

HEMY MARİN DENİZCİLİK

Firmamızın barındırdığı geniş ürün stoğu sayesinde, stoktan hızlı sevkiyat yapılabilmektedir. Aynı zamanda geniş bir tedarikçi ağına sahip olan Hemy Marin, deniz ile ilgili her türl�ü malzemeyi temin edip müşterilerine ulaştırabilmektedir. Sürümden kazanmaya yönelik satış stratejilerimiz neticesinde ürünleri en cazip fiyatlarla müşterilerimize ulaştırma prensibimizin yanı sıra müşteri memnuniyetini de en üst düzeyde tutmaya özen gösteriyoruz. Online alışveriş sitemiz ile müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

20 yıllık sektör tecrübesini 2017 yılında aile şirketi olarak HEMY MARİN çatısı altında buluşturan firmamız,

Değerlere önem veren, iş ahlakını şiar edinmiş olup genç ve dinamik kadrosu ile 20 yıllık sektör tecrübesini harmanlayarak piyasanın öncüsü olmak için yola çıkmıştır.

Bu değerler ışığında siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için her daim çalışmaya devam ettirmektedir. 

HEMY YAT DENİZCİLİK 

Önceliğimiz yapılan işin kalitesi ve müşteri memnuniyetidir. Teknelerin imalat aşaması müşteri isteğine göre projesi dizaynı donanımı, mobilyası yapılmaktadır. Kullanmakta olduğunuz yat ve teknelerinizle ilgili her tür revizyon, bakım, onarım, tadilat, tamirat, dekorasyon, boya vb işleri profesyonel ekibimizle isteğinize uygun şekilde yaparak en kısa s�ürede teslim ediyoruz. Motor, direksiyon, direk, yelken gibi sürekli bakımının yapılması gereken aksamların teknik kontrollerini yapalım, yat ve teknenizin bozulan boyalarını yenileyip, ihtiyaç duyduğu yenilikleri yaparak size yepyeni bir yat ve tekne olarak teslim edelim. Zaman zaman yaptıracağınız bu tür bakım ve yenilemelerle hem yat ve tekneleriniz daha uzun ömürlü olmaktadır, hem de estetik olan yat ve teknelerinizle daha keyifli seyahatler yapabilir, yeni bir yat ve tekne alma maliyetine girmemiş olursunuz. Sizlere ekonomik maliyet ve fonksiyonel revizyonlarla yepyeni bir yat