DIRECTORIO MARíTIMO DE NEGOCIOS

CABOLUX

O SEU PARCEIRO CERTO NA ROTA DO ATLÂNTICO

INFORMACION DE CONTACTO

Teléfono: +31 10 4846591
Correo electrónico: [javascript protected email address]
Sitio Web: CABOLUX.NL
CABOLUX TRAVEL & SHIPPING
Dirección : Ringdijk 508
Ciudad : Ridderkerk
  Zuid-Holland
Código Postal : 2987 VZ
País : Netherlands

DESCRIPCION DE LA EMPRESA

Cabolux is een internationaal expeditie en reisbureau, dat sinds 1996 actief opereert in Europa, met kantoren in Ridderkerk, Lissabon, Praia en Mindelo. Cabolux heeft zijn Europese netwerk ontwikkeld van transporteurs, verladers en representanten op verschillende belangrijke transport punten in Europa.

 

Cabolux importeert, exporteert en zorgt voor een perfecte afhandeling van vracht via de weg, lucht en zee. Naast het in zorg brengen van goederen in haar depot, is Cabolux ook gespecialiseerd in zowel stukgoed/groepage (LCL) als volle containers (FCL), auto’s en vrachtwagens, vanuit Europa naar Kaapverdische eilanden. Ook regelt Cabolux het transport en afhandeling van vracht naar verschillende Portugeestalige landen in Afrika zoals, Angola, Guinee-Bissau, São Tomé e Principe, Mozambique. Naast het dagelijkse transport biedt Cabolux ook spoedtransport naar alle gewenste bestemmingen. 

 

Cabolux is met de jaren uitgegroeid, met kracht, partnerschap en doorzettingsvermogen, tot een International Freight Forwarding, Shipping Agents, Representations, Storage, Groupage, Airfreight, Export Trade, Cape Verde Tour and Travel Specialist.