Companies

ORSA DENİZCİLİK LOJİSTİK VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ TİC. LTD. ŞTİ.

ORSA DENİZCİLİK LOJİSTİK VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ TİC. LTD. ŞTİ.

CONTACT INFO

Phone: +90 262 320 02 64
Fax : +90 262 320 02 65
Email: [javascript protected email address]
Website: www.orsashipping.com
ORSA DENİZCİLİK LOJİSTİK VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ TİC. LTD. ŞTİ.
Address : Denizciler Caddesi
  Kocaeli
Country : Turkey

COMPANY DESCRIPTION

ORSA DENİZCİLİk

Orsa Denizcilik & Lojistik Hizmetleri 2012 yılında Türk limancılık sektörünün kalbi olan İzmit Körfezinde kurulmuş olup, profesyonel ve deneyimli kadrosu ile müşterilerine yurtiçi, yurtdışı liman ve terminallerinde liman kaptanı ‘’Port Captain & Supercargo’’ hizmeti vermektedir. Ayrıca bu hizmeti verirken tedarik zincirindeki tüm faaliyetleri operasyonel ve danışmanlık hizmeti olarak, kendi bünyesi içerisinde kapıdan kapıya taşıma modelinde üstlenerek sayın müşterilerine hizmet vermektedir.

Firmamız yönetici ve çalışanları, denizcilik, limancılık ve Lojistik sektöründe uzman deneyimli ve donanımlı personeli ile yeni projelerde tüm müşterilerine kesintisiz ve kendini yenileyen bir anlayış ile hizmet vermektedir.

VİZYONUMUZ

Orsa Denizcilik & Lojistik Hizmetleri Şirketi’nin vizyonu, Türkiye’de ve hedef ülkelerde güçlü bir altyapı oluşturmuş mevcut ve potansiyel mü�şterilerine karşı entegre bir lojistik hizmet sağlayıcısı olmaktır.

MİSYONUMUZ

Orsa Denizcilik & Lojistik Hizmetleri Şirketi’nin misyonu, vizyonunu en kısa zamanda gerçekleştirerek Denizcilik & Lojistik sektörünün taleplerine en optimum çözümleri üretecek mükemmel bir hizmet sunmaktır.