Companies

Stavsnäs Båttaxi AB

CONTACT INFO

Phone: +46857150100
Email: [javascript protected email address]
Website: www.battaxi.se
Stavsnäs Båttaxi AB
Address : Stavsnäsvägen 220
City : Stavsnäs
  Stockholms län
Postal Code : 139 71
Country : Sweden

COMPANY DESCRIPTION

Båttaxiverksamheten bildades i Stavsnäs runt 1965. Tanken var att samordna alla taxibåtar under samma tak för att kunna ge en bättre service dygnet runt. När vi var som flest fanns det ca: 20 båtar med och dessa var uppdelade på flera jourlag. Sedan 1992 bedrivs verksamheten med Stavsnäs Båttaxi Skärgårdstrafik och Charter AB vi har båtar och kontor i Stavsnäs Vinterhamn endast 100 meter från där SL Bussen stannar i Vinterhamn. Tillsammans med Waxholmsbolaget erbjuder vi våra resenärer vänthall, Vid Waxholmsbolagets terminal finns också möjlighet att ladda SL biljetter.

Idag är vi fyra aktiva rederier:

* Daniel Karlsson med m/s Bellona

* Djurö Sjötransport med m/s Gugner

* Madam Rederi AB med m/s Madam, m/s Gripen och m/s Hemta

* Runmarö Båttaxi AB med m/s Cascad, m/s Doc, m/s Isak, m/s Sydsund och svävaren Ikaros

Båttaxi har idag en anställd kontorist, Eva som tar emot bokningar och ser till att rätt båt är på rätt plats i rätt tid. Hon sköter även fakturering, korrespondens och annat som vi behöver hjälp med.

Utöver ”Båttaxi” bedriver vi linjetrafik till öar i Runmarö och Nämdöskärgårdarna, mer information finner du under tidtabeller, samt kompletteringstrafik och förstärkningstrafik för Waxholmsbolaget.

Vi på Stavsnäs Båttaxi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår trafik så vi ser gärna att du inkommer med synpunkter på trafiken.

Välkommen ombord / Stavsnäs Båttaxi, Skärgårdstrafik och Charter AB