MARITIMES UNTERNEHMENSVERZEICHNIS

Egersund Herøy AS

Kontakt-Informationen

Telefon: +47 700 80 480
E-Mail: [javascript protected email address]
Webseite: www.egersundheroy.no
Egersund Herøy AS
Adresse : Mjølstadnesvegen 17
  Møre og Romsdal
Postleitzahl : 6092
Staat : Norway

Firmenbeschreibung

EGERSUND HERØY AS

Egersund Herøy ASble opprettet sommeren 1999 og driver sin virksomhet fra moderne lokaliteter ved Mjølstadneset industriområde i Herøy kommune.

Anlegget har moderne produksjonslokaler, noe som gjør både produksjon, reparasjon og service kostnadseffektiv. Egersund Herøy AS har rekruttert en arbeidsstokk med lang erfaring innen fiskeri. Vi tror det gjør samarbeid og kommunikasjon med deg som kunde lettere. Lokaliteten er midt i ”smørøyet” for nordg�ående eller sørgående trafikk. Med egen dypvannskai kan vi ta i mot de store havgående trålerne uten problem.


EgersundHerøy ASer en totalleverandør av trålredskaper, nøter og handelsvarer til fiskeflåten. Egersund Herøy AS leverer også utstyr og løsninger til offshorenæringen og landbasert industri.

Tradisjon
Har vært en solid samarbeidspartner for fiskere siden 1999.

Kvalitet
Førsteklasses materialer, erfarne fagfolk og gode kvalitetssikringsrutiner er noe vi legger stor vekt på og vi tror og at slike faktorer spiller en avgjørende rolle for deg som kunde.

Samarbeid
Nær kontakt med yrkesfiskere, dette legger grunnlag for en kontinuelig produktutvikling.


Egersund Herøy AS er leverandør til den maritime næringen, samt olje og gassindustrien både på Norsk sokkel, og internasjonalt. Vi leverer produkter fra ledende produsenter fra hele verden, og våre fokusområder er:

• Wire/Kranwire/Ankerwire/UHMWPE-fibertau
• Fortøyningsutstyr (Trosser, fendere mm.)
• Fiberstropper/Grommets
• Wire slings
• Kjetting
• Sockets 
• Jernvare

Egersund Herøy har moderne produksjonsfasiliteter på Mjølstadneset i Fosnavåg. Vi er sertifisert som Sakkyndig Virksomhet  i tillegg til å være ISO 9001-godkjent. Dette sikrer at vi kan tilby våre kunder best mulig kvalitet i alle ledd.