Companies

LiveMarvelouz

Met LiveMarvelouz vind je de ingrediënten voor jouw ‘marvelous life'.

CONTACT INFO

Phone: +31 06 22941224
Email: [javascript protected email address]
Website: www.livemarvelouz.com
LiveMarvelouz
Address : Calle Tenerife
City : Las Palmas de Gran Canaria
  Canarias
Postal Code : 35008
Država : Spain

COMPANY DESCRIPTION

<b>Een coach gesprek wanneer het jou uitkomt! </b>

Dat kan ook in het weekend of 's avonds! Met onze online coachgesprekken kunnen we je snel en to the point ondersteunen. Een gesprek kun je gemakkelijk via de website boeken. We hebben op dit moment geen wachtlijsten. Een gesprek (60-90 minuten) kost 85,00 euro

<b>Boostweken op de Canarische Eilanden</b>

Heb je behoefte aan een sterkere Boost? Kies dan voor de zesdaagse Loopbaan Boost (2450,00 euro), de Relatie Boost (2950,00 euro) of Family Boost (v.a. 2950,00) op ons zeiljacht van 14 meter in Zuid Europa.

<b>ROER OM</b>

LiveMarvelouz heeft een eigen uniek programma ontwikkeld ROER OM voor de Loopbaan Boost. We gebruiken de zeilreis als metafoor. Terwijl je zeilt en nieuwe plekken ontdekt, staat elke dag een thema centraal. Het ROER OM programma is een nautische metafoor waarin je de plaats inneemt van de reiziger op zee. De boot, de opstappers en alle handelingen tijdens de reis staan voor jouw doel, jouw waarden en eigenschappen. Door zicht te krijgen op deze aspecten van jouw 'reis' stimuleren we je om weer regie te nemen, jezelf te accepteren en plezier te herontdekken en te creëren.Al zeilend, of in een baaitje liggend, werk je aan creatieve opdrachten, of word je tijdens coachgesprekken uitgedaagd om nieuwe kanten van jezelf te onderzoeken.

Bij de Relatie Boost en de Family Boost ligt de nadruk vooral op het versterken van de onderlinge band, het herontdekken van de speelsheid en de inspiratie om elkaar te verrassen en daarmee de aanwezige energie aan te wakkeren.

We bieden je een break aan op een plek waar de zon uitbundig schijnt met onze zeilboot en de Canarische Eilanden als basis. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!