Companies

OZDURAK PAMUK DOKUMA TEKSTIL SAN. VE TIC. A.S.

OZDURAK PAMUK DOKUMA TEKSTIL SAN. VE TIC. A.S.

ԿՈՆՏԱԿՏԱՅԻՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ

Էլ. Փոստ: [javascript protected email address]
Կայքը: www.ozdurak.com.tr//
ÖZDURAK PAMUK DOKUMA TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.
Հասցե : 8001. Sokak 2
P.O. ԱՐԿՂ: 27650
  Gaziantep
Երկիր : Turkey

ԸՆԿԵՐՈՒԹՅԱՆ ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ

Özdurak Ailesi, 30 yıldır Türkiyepazarında ürün tedariki alanında faaliyet göstermiş olup tedarik zincirialanındaki tecrübesini, 2015 yılında Gaziantep 4.Organize Sanayi bölgesindekurduğu yeni nesil iplik fabrikasıyla tekstil sektöründe üretim alanınataşımıştır.

Faaliyetlerini uluslararasıstandartlarda kurumsal yönetim, müşteri memnuniyeti, sürdürülebilirlik vetoplumsal sorumluluk anlayışı ile yürütmekte olup gerek yurt içinde gerekseyurt dışında tüm paydaşları için; katma değer, kalite, insan ve doğa bilinciyledoğanın sunduğu pamuğu, en doğal haliyle üretime devam etmektedir.

Tekstil sektörüne yeni bir vizyongetirmeyi hedefleyen Özdurak Tekstil; doğa, çevre dostu ve yalın üretimpolitikaları çerçevesinde üretim tesisinin çatısına 1 milyon 720 bin kwkapasiteli güneş enerji santrali kurmuştur. Bu proje sayesinde tükettiği enerjinin3/1’ini yenilenebilir enerjiden eldeeden firmamız, hem çevre dostu üretim yapmakta hem de ülkemizin millisermayesine katkı sağlamaktadır.

Özdurak Tekstil, çevreselpolitikaların yanında teknoloji ve dijitalleşme politikalarını da kendisineilke edinmiş ve Endüstri 4.0 ilkesi ışığında; TRÜTZSCHLER ve RIETER gibi dünyamarklarıyla iş birliği yapmıştır. Bu iki firmanın sahip olduğu kalite, tecrübeve endüstride 4. devrim üretim teknolojilerini, uzman insan gücü ilebirleştirerek verimliliğini % 98’e çıkarmıştır.

Son yaptığımız yatırımlarla 6 bin 600rotor sayısına ulaşan işletmemiz,27.000 kg/gün üretim kapasitesine sahiptir. 4. Devrim OpenEnd üretim teknolojisiyle; Ne 20/1 ile 36/1 aralığında dokuma ve triko pamukipliği üretmekteyiz.

Ürettiğimiz ipliklerin tamamında GreenCard belgesine sahip Amerikan pamuğu kullanılmaktayız. Buna uygun olarak CottonUSA sertifikamız bulunmaktadır. Ayrıca RIETER firmasından aldığımız Com4rotorLicensed  sertifikası ve Cotton Leadsfirmasıyla sürdürebilirlik pamuk te